Colliure – Cadaqués

Aquest passat pont (pels qui heu tingut la sort de tenir-ne) hem visitat la costa de l’Alt Empordà i sud de França. Res que no es pugui fer en un cap de setmana passant una nit per la zona.

És una ruta per vagos ja que tant la pots disfrutar a peu com en cotxe, en el nostre cas no vam poder caminar massa perquè les ventades de tramuntana se t’emportaven literalment, i la bruma amb sal de mar deixava els filtres de la càmera… que encara els haig de posar al rentaplats…

Tot i així, les vistes conduint per la D914 són un autèntic luxe, és una carretera en molt bon estat que recorre el perfil de la costa catalana-francesa passant per pobles amb encant com el Port de la Selva, Portbou, Banyols i Colliure.

La meva recomenació és pujar fins la part més llunyana on vols arribar per carreteres interiors i baixar tranquilament, parant a cada port, per la costa. No ho vam fer, però 100% segur de que és millor opció!

La gràcia de fer la ruta de baixada és el regal final; Cadaqués, ho sé, és un clàssic, però sens dubte és el poble més singular pel que vam passar i el més encertat pels plans en parella! ;P

Espero que gaudiu de la ruta i que no us bufi el vent de tramuntana!

 

[fb_button]

 

colliure

2 caballos

sea-colliure

Gato

2 caballos

sea- Banyols

Cadeques

Cadaques

Farola

Cadaqués

Portbou

 

 

[fb_button]

 

[fbcomments width=“760″ count=”off” num=“5″ countmsg=”wonderful comments!”]

[rps]

UA-27896943-1