Una matinada de foto

El passat dia 27, just després de l’estrès de dinars familiars, em van fer matinar per anar a fer una ruta fotogràfica per Gallecs. A les 8h del matí l’amic Sergi Canet ja estava esperant-me amb la VW Multivan en busca de gebrades, boires i paisatges hivernals.

Trobar un indret on fer una bona foto de la matinada no va ser fàcil i el temps anava passant, la boira estava genial aixecant-se entre els prats i arbres, però el sol no s’acabava de despertar.

Passat una estona, amb el sol aparegut, el cel es va cobrir d’una fina capa de núvols grisos que eliminava qualsevol il·luminació o ombra… una llàstima per fer foto de paisatge, però una bona excusa per parar i centrar-nos en una molt petita porció del terreny. Amb l’objectiu macro del Canet (que cada cop és més pijo i té millor material ;P) vam descobrir la bellesa que amaguen les petites gotes d’aigua que esperen evaporar-se amb l’escalfor del dia.

Va ser un luxe poder caminar per aquests paratges amb el Canet, que coneix a la perfecció la flora i fauna que hi ha a cada racó, la seva passió i paciència per trobar l’enquadrament perfecte i el detall en la naturalesa són una gran lliçó per a seguir aprenent fotografia.

Sergi Canet, queda pendent una propera escapada!


El pasado día 27, justo después del estrés de las comidas familiares, me hicieron madrugar para ir a hacer una ruta fotográfica por Gallecs. A las 8h de la mañana el amigo Sergi Canet ya estaba esperándome con la VW Multivan en busca de heladas, nieblas y paisajes invernales.

Encontrar un lugar donde hacer una buena foto de la madrugada no fue fácil y el tiempo iba pasando, la niebla estaba genial, levantándose entre los prados y árboles, pero el sol no se acababa de despertar.

Pasado un rato, con el sol aparecido, el cielo se cubrió de una fina capa de nubes grises que eliminaba cualquier iluminación o sombra … una lástima para hacer foto de paisaje, pero una buena excusa para parar y centrarse en una muy pequeña porción del terreno. Con el objetivo macro del Canet (que cada vez es más pijo y tiene mejor material; P) descubrimos la belleza que esconden las pequeñas gotas de agua que esperan evaporarse con el calor del día.

Fue un lujo poder caminar por esos parajes con Canet, que conoce a la perfección la flora y fauna que hay en cada rincón, su pasión y paciencia para encontrar el encuadre perfecto y el detalle en la naturaleza son una gran lección para seguir aprendiendo fotografía.

Sergi Canet, queda pendiente una próxima escapada!

 

Gallecs_Ricardma_web-1

Gallecs_Ricardma_web-2

Gallecs_Ricardma_web-3

Gallecs_Ricardma_web-4

Gallecs_Ricardma_web-5

Gallecs_Ricardma_web-6

Gallecs_Ricardma_web-7

UA-27896943-1